DigiFacto

Administratie en relatiebeheer software voor de ZZP’er en het MKB

DigiFacto (voorheen zzpBuddy) is een administratie en relatiebeheer programma voor de ZZP’er en het MKB. Snel en eenvoudig factureren met een professionele factuur layout is kenmerkend voor DigiFacto.

Om een goed beeld van DigiFacto te krijgen, en vooral van het gebruiksgemak, kun je het beste met de demo aan de slag. De Demo werkt 1 maand lang en met volledige functionaliteit. Installatie kan op afstand en is gedaan binnen 10 minuten. Enige vereiste, een computer met minimaal Windows 10!

DigiFacto wordt actief ontwikkeld. Met regelmaat verschijnt er een nieuwe versie waarin de wensen van klanten verwerkt zijn. Ook wordt de software altijd bijgewerkt met de laatste beveiliging updates. Check het nieuwsgedeelte hieronder voor de meest recente info en schermvoorbeelden.

Snel en eenvoudig klanten beheren en factureren met een, op maat gemaakte, prachtige factuur lay-out. Dat is DigiFacto!

Snelheid

Open het factuur scherm, voeg een klant toe, voeg een artikel toe en mail of print de factuur.

Facturen mailen of printen gebeurd op de achtergrond zodat je snel met de volgende opdracht verder kunt.

Inkoopfacturen

Binnen DigiFacto kun je ook je inkoopfacturen toevoegen. Zo heb je een duidelijk overzicht van je uitgaven en is het BTW overzicht slecht enkele klikken verwijderd.

BTW overzicht

Duidelijk BTW overzicht oor alle in- en verkopen. Zelf de BTW aangifte doen is binnen 5 minuten gedaan.

Contactregistratie

Registreer de contact momenten met je klanten en beschik altijd over de volledige contact historie. Openstaande zaken kunnen snel gefilterd worden zodat je altijd up-to-date bent.

Gebruiksgemak

DigiFacto is eenvoudig in gebruik en bestaat voor het grootste deel uit overzichtsschermen en onderhoudsschermen.

Overzichtsschermen zijn ontwikkeld om snel gegevens te vinden. Zoeken binnen deze schermen is overal hetzelfde en je zoekt altijd binnen alle velden. De overzichtsschermen zijn aanpasbaar zodat alleen informatie getoond wordt die jij interessant vindt.

De onderhoudsschermen zijn afgestemd op administratie en relatie beheer en zo ontwikkeld dat gegevens snel aangepast kunnen worden.

Netwerk

DigiFacto is geschikt voor gebruik binnen uw netwerk (server vereist) en kan zelfs meerdere keren op 1 pc geïnstalleerd worden als test versie of aparte administratie.

En nog veel meer

– Afboeken van facturen
– Openstaande posten zijn op het hoofdscherm zichtbaar
– Aparte print en mail layout

Klaar voor DigiFacto? 

Of heb je nog vragen?

Bel / app direct op nr 06-81900858 of stuur een bericht via het contactformulier.

Recent DigiFacto nieuws

Delen wordt gewaardeerd!

Top
Scroll naar boven