Nieuwe website rbojanssen

🥳 🎉 👏 Vol trots presenteer ik jullie de nieuwe website van rbojanssen. 👏 🎉 🥳

Waarom een nieuwe website?

De laatste maanden blijkt er steeds meer vraag naar de consultancy dienst (hulp bij de MDR / RI&E / AVG) en de webdesign dienst. Informatie over deze diensten zat op de oude website ietwat verstopt.

Iedere dienst van rbojanssen heeft nu zijn eigen pagina en is direct te benaderen via het menu bovenin. Op de pagina vind je uitgebreide informatie over de dienst, beoordelingen en het laatste nieuws betreffende die dienst.

Alles van 1 dienst overzichtelijk op 1 pagina, wel zo handig!

Happy browsing / happy reading

Liever alle nieuwsberichten van alle diensten overzichtelijk op 1 pagina? Gebruik dan het menu item “nieuws”. Check it out!

Nieuwsbrief

Automatisch het laatste nieuws van rbojanssen in je postvak? Klik hier en schrijf je in aan de rechterkant. De laatste dag van de maand ontvang je automatisch een mail met een samenvatting van de nieuwsberichten van die maand.

(Iedereen die op de oude website ingeschreven stond voor de nieuwsbrief is automatisch overgezet naar de nieuwe nieuwsbrief)

Delen

Onder aan de pagina van iedere dienst en ieder nieuwsbericht zie je een aantal deel knoppen. Ken je iemand die dringend toe is aan een nieuwe website? Iemand die op zoek is naar facturatie software? Of wil je een interessant bericht delen op je eigen sociale media? Klik dan op de desbetreffende knop. Delen wordt gewaardeerd!

Interesse gewekt?

Bel / app direct op nr 06-81900858 of stuur een bericht via het contactformulier.

Delen wordt gewaardeerd!

Top
Scroll naar boven